Instructeurs

Victoria had op haar elfde al haar zwemdiploma’s maar wilde verder. Wedstrijdzwemmen was een uitdaging maar het trainen en coachen van anderen gaf veel meer voldoening. De keuze was gemaakt, zwemonderwijzer wilde ze worden maar eerst ging ze nog een aantal jaren in het bedrijfsleven werken. De aantrekkingskracht van het water was zo groot dat ze eerst als vrijwilligster in het zwembad aan de slag ging. Op aandringen van de instructeurs ging Victoria de opleiding allround zwemonderwijzer volgen.
Boven water was mooi maar de wondere wereld onder water trok op magische wijze. Via tal van opleidingen en honderden duiken over de hele wereld werd het Master Scuba diver trainer niveau behaald. Met het behalen van deze graad werd de deur open gezet om het avontuur van het duiken op een verantwoorde en ontspannen wijze te delen.

Andre ontdekte de onderwater wereld zevenentwintig jaar geleden. Alle mooie plekken op aarde werden onder water bezocht. De nieuwsgierigheid en interesse én het fijne gevoel voor techniek maakt dat de wereld van het duiken voor Andre geen geheimen kent. Als assistent instructeur weet hij iedereen enthousiast te krijgen en feilloos uit te leggen hoe het kan dat wij als mensen zo onder water kunnen genieten. Andre houdt zijn kennis continu bij zodat hij precies weet wat de laatste ontwikkelingen op duikgebied zijn en altijd volgens de laatste veiligheidsvoorschriften gewerkt wordt met het materiaal.