Specialties

Onderstaand treft u korte uitleg over een aantal  specialties die de duiksport een extra dimensie geven. Wij geven de volgende specialties: diep, nacht, stroom, visherkenning, ppb peak performance buoyancy is  vaardigheid drijfvermogen, boot, multilevel, duiken met computers, onderwatermaturalist, zoeken en bergen.

Under water Photography

Begin met een fascinerende hobby, de onderwaterfotografie. MaaK kennis met de camera’s, het veranderen van licht onder water en laat je familie en vrienden zie wat jij hebt gezien onder water.

Enriched Air Nitrox Diver
Gebruik van een hoger zuurstofgehalte in het ademhalingsmengsel staat in deze cursus centraal. Deze techniek heeft vele voordelen. De cursus leert de duiker om te gaan met nitrox en

Deep Diver
Het onderzoeken van scheepswrakken is er slechts een enkel voorbeeld va dat het met succes afsluiten van de Deep Diver cursus een extra dimensie toevoegt.

Dry-Suit Diver
Deze cursus gaat in op de voordelen van het duiken met een droog pak.

Underwater Navigator
Hoe vind je onder water je weg? In deze cursus leer je alles over onder water navigeren. Je gaat praktische oefeningen doen waarbij je o.a. oner water met een kompas je weg gaat vinden.

 

Night Diver
Nachtduiken vereisen een hoge mate van coördinatie en vaardigheden. Specifieke bekwaamheden die je tijdens deze cursus leert.

Underwater Naturalist
Eigenlijk zouden we iedereen deze specialty willen geven zodat je meer gaat begrijpen over de ecologische samenhang. Je milieubewustzijn wordt doelgericht geschoold en bevorderd.

Peak Performance Buoyancy
Gedurende deze cursus perfectioneer je de belangrijkste duikvaardigheden; het goed evenwicht houden. Hierdoor kan je effectief, moeiteloos en veilig in het water voortbewegen.

Equipment specialist
Onder water ben je afhankelijk van je uitrusting. Deze cursus houdt zich bezig met de technische samenhang en de verschillende werkwijzen van de apparatuur. Een belangrijk onderwerp voor iedere duiker die gebruik gaat maken van huur apparatuur.