Emergency First Response

Wat is Emergency First Response ? Het is een EHBO opleiding verdeeld in primaire zorg, secondaire zorg en zorg voor kinderen.  Deze opleiding is een must voor duikers die door willen naar niveau Divemaster en daarop volgende niveaus.  Voor niet duikers is deze cursus ook uitermate geschikt. Voor groepen en scholen kunt u informatie aanvragen. Deze opleiding voldoet uitstekend aan de BHV eisen binnen uw bedrijf. Vraag de maatwerk informatie aan,  wij zijn u graag van dienst. www.fhrdiving.nl tel.  06 158 644 81

 

Ons EFR programma:

1. is georienteerd op prestatie waardoor jij je tijd effectief kunt benutten.
2. is up to date en volgt de actuele richtlijnen die gelden voor hulp bij noodgevallen door niet professionals.
3. biedt de instructeur en de deelnemers een compleet assortiment aan lesmaterialen van hoge kwaliteit gebaseerd op het meest moderne, didactische ontwerp.
4. bevat de modules: het gebruik van een automatische externe defibrillator (AED) en het toedienen van noodzuurstof.
5. bestaat uit de opleidingen primaire zorg, secondaire zorg, en zorg voor kinderen, die als op zich zelf staande programma’s of als geintegreerd programma gegeven kunnen worden.
6. wordt afgerond met een examen en een praktisch examen. Na het behalen van dit examen ontvangt de deelnemer een diploma en een geregistreerd diploma pasje met pasfoto in handig formaat. Dit diploma dient iedere 2 jaar te worden verlengd door een udate van kennis en vaardigheden. Wij zorgen ervoor dat u hieraan op tijd word herinnerd.

  • Prijzen op aanvraag
  • Vragen ? Neem gerust contact op. 06 158 644 81.