Jeugd

Duiken kan je al vanaf acht jaar bij het PADI SealTeam. Je leert dan te duiken met perslucht. We zweven samen door het water en laten je zien hoe je met je handen kunt praten. We leren je ook te snorkelen. Nadat je een aantal oefeningen hebt afgesloten mag je samen met je instructeur duiken tot een maximum diepte van 4 meter.

Moet je veel leren?
Ja je gaat veel leren maar wat je leert gaan we samen met de instructeur in het water uitproberen. Hoe we leren? Dat gaat op een hele fijne manier met een prachtig boek en coole video’s. We leggen alles duidelijk uit en als dat nodig is leggen we vaker uit.

 

  Het PADI SealTeam programma bestaat uit twee educatieve stappen: eerst zijn er de vijf AquaMissions. Na het afronden vandeze vijf duikavonturen wordt je een officieel lid van het PADI SealTeam. Met de SealTeam pas die je krijgt kan je door voor de 10 extra AquaMissions. Na het volbrengen van de 10 AquaMissions ben je een ‘Master PADI SealTeam Member’

   • AquaMission I: Hoe zwem je met een duikuitrusting, praten met je handen,
   • AquaMission II: Oefeningen onder water met je ademautomaat, je masker klaren
   • AquaMission III: Hoe werk je met je trimvest en oefenen
   • AquaMission IV: Hoe vind je je ademautomaat weer en lekker zweven onder water
   • AquaMission V: Alles wat je geleerd hebt aan je vrienden tonen en als alles lukt ben je lid van het PADI SealTeam

  Je ouders kunnen je aanmelden voor het PADI SealTeam programma maar kom eerst langs voor een kennismaking en neem dan je zwemkleding en handdoek mee want dan kan je misschien meteen ervaren hoe het is om samen met een instructeur te zwemmen met een duikuitrusting.